O Hlapićevom online dućanu

Dobrodošli u Hlapićev online dućan!

U želji da naše proizvode približimo djeci iz cijele Hrvatske, pa i šire, nudimo ih putem Hlapićevog online dućana kako biste ih mogli u miru razgledati i naručiti jednostavno i brzo iz udobnosti vašeg doma.

Izbor proizvoda koje vam Hlapić nudi u svom Hlapićevom online dućanu najvećim dijelom je vezan uz crtane junake iz dugometražnog animiranog filma „Čudnovate zgode šegrta Hlapića“ i animirane serije „Hlapićeve nove zgode“: Hlapića, Gitu, Bundaša, Amadeusa… Hlapić i njegovi prijatelji junaci su i drugih popularnih projekata: „Poštujte naše znakove“, „Hlapić sport“, „Hlapićeve televizije“…

U Hlapićevom online dućanu možete pronaći: dječje igračke, školski i predškolski pribor, tradicijske drvene igračke proizvedene u Hrvatskoj uz koje će se naši Hlapićevci zabavljati i igrati, a kroz igru razvijati svoje sposobnosti i stjecati saznanja o svijetu.
Udobna dječja odjeća za djevojčice i dječake sa likovima Hlapića, Gite, Bundaša i ostalih Hlapićevih prijatelja iz animiranih serijala i slikovnica.

Hlapićev online dućan idealno je mjesto i za nabavku dječjeg rođendanskog ili prigodnog poklona jer su artikli koje nudimo osmišljeni i birani s pažnjom, s mišlju da suptilno usmjeravaju odgoj djece u pravcu istinskih ljudskih vrijednosti.

Kuc, kuc, kuc…, Hlapićev online dućan otvoren je za vas 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Razgledajte artikle koje nudimo i obavite vašu kupnju u kojem god trenutku želite!

Hlapićev online dućan

 • 43.80 

  Hlapićev stolac – veliki

  43.80 
 • 7.83 

  Velika utrka – igra na ploči

  7.83 
 • 19.24 

  Majica hoodie Hlapić na rolama

  19.24 
 • 21.10 

  Tunika Gita i Snjegović

  21.10 
 • 18.45 

  Pidžama Hlapić – Sweet Dreams

  18.45 
 • 9.95 

  Avion drveni

  9.95