O nama

Dobrodošli u web trgovinu „Hlapićevog dućana“!

U želji da naše proizvode koje možete kupiti u „Hlapićevom dućanu“ u Katančićevoj ulici 3 u Zagrebu približimo djeci iz cijele Hrvatske, pa i šire, nudimo ih i posredstvom ove web trgovine kako biste ih mogli u miru razgledati i naručiti jednostavno i brzo iz udobnosti vašeg doma.

Izbor proizvoda koje nudimo u „Hlapićevom dućanu“ najvećim dijelom je vezan uz crtane junake iz dugometražnog animiranog filma „Čudnovate zgode šegrta Hlapića“ i animirane serije „Hlapićeve nove zgode“: Hlapića, Gitu, Bundaša, Amadeusa… Hlapić i njegovi prijatelji junaci su i drugih popularnih projekata: „Poštujte naše znakove“, „Hlapić sport“, „Hlapićeve televizije“…

Za naš dućan odabrali smo i proizvode nekih drugih proizvođača koje smatramo kvalitetnim i vrijednim za ponuditi našim kupcima, primjerice drvene igračke i tradicijske drvene igračke.

U „Hlapićevom dućanu“ nudimo proizvode za djecu od nekoliko mjeseci starosti do prvih razreda: didaktičke artikle, artikle za školu i za slobodno vrijeme, uz koje će se naši Hlapićevci zabavljati i igrati, a kroz igru razvijati svoje sposobnosti i stjecati saznanja o svijetu.

„Hlapićev dućan“ u Zagrebu i njegova web trgovina idealno su mjesto i za nabavku dječjeg rođendanskog ili prigodnog poklona jer su artikli koje nudimo osmišljeni i birani s pažnjom, s mišlju da suptilno usmjeravaju odgoj djece u pravcu istinskih ljudskih vrijednosti.

Kuc, kuc, kuc…, web trgovina „Hlapićev dućan“ otvoren je za vas 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Razgledajte artikle koje nudimo i obavite vašu kupnju u kojem god trenutku želite!