Slikovnica – Medvjedići iz Gorskog kotara 1

6.50 

Priča “Medvjedići iz Gorskog kotara” avantura je dva mala medvjedića, Goranke i Gorana koji u pratnji majke, medvjedice Gore obilaze i upoznaju Gorski kotar gdje je njihovo stanište, njegovu prirodu i naselja. Medvjedica Gora svoju neiskusnu i razigranu mladunčad vodi stazom od Mrkoplja prema Fužinama, Lokvama, Risnjaku, Gerovu, Čabru, Delnicama, Skradu, Brod Moravicama, Vrbovskom i Ravnoj Gori.

Compare
SKU:2840 Kategorija: Oznake: , ,
  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Priča “Medvjedići iz Gorskog kotara” avantura je dva mala medvjedića, Goranke i Gorana koji u pratnji majke, medvjedice Gore obilaze i upoznaju Gorski kotar gdje je njihovo stanište, njegovu prirodu i naselja. Medvjedica Gora svoju neiskusnu i razigranu mladunčad vodi stazom od Mrkoplja prema Fužinama, Lokvama, Risnjaku, Gerovu, Čabru, Delnicama, Skradu, Brod Moravicama, Vrbovskom i Ravnoj Gori…
U prekrasnoj prirodi Gorskog kotara želi ih podučiti o životinjama s kojima će dijeliti planine, šume, livade i vode i upoznati sa svijetom goranskog bilja, posebice endemskim vrstama. Prilaze i goranskim mjestima. Medvjedica Gora zna zanimljive priče o njihovim bivšim stanovnicima, ali i o tome kako sada tu žive ljudi i što se u kojem mjestu zanimljivo događa.

Dodatne informacije

Težina 0.15 kg
Dimenzije 20.00 × 0.4 × 27.00 cm